Jouw winkelmandje is leeg
THE FORBIDDEN FRUIT OF THE ELEPHANT TREE
De marulavrucht groeit op de marulaboom of olifantsboom, zo genoemd omdat olifanten deze vrucht heel graag eten. De marula-vrucht begint vervolgens te gisten in hun maag, waardoor de olifanten dronken worden. Geïnspireerd door dit fenomeen heeft een Antwerpse gin kenner besloten een nieuwe gin te creëren op basis van marulafruit uit Namibië.
Bij elke slok Marula Gin word je getransporteerd naar de diverse landschappen van deze prachtige regio.
Een van de redenen waarom de marula vrucht zo goed is om gin van te maken is haar unieke smaakprofiel. De vrucht heeft een zoete en pittige smaak met tonen van meloen en citrus. Daarnaast staat de marulavrucht bekend om haar veelzijdigheid en vermogen als aanvulling op een breed scala aan smaken, waardoor het een ideaal ingrediënt is voor het maken van unieke en heerlijke gins.
Omdat olifanten cruciaal zijn voor de Marula-reis, werken ze nauw samen met Elephant Whispers. Deze organisatie zet zich in voor het redden van olifanten en creëert een veilige omgeving voor hen. Via de financiële bijdragen van Marula die gaat naar olifant adoptie en de verzorgers, willen ze een positieve impact creëren voor deze majestueuze en uitzonderlijk intelligente dieren.
Na het verfijnen van hun gins (Marula & Marula Pomegranate) tot in de perfectie, ontstond het verlangen naar een nieuwe avontuur. Zo begon de zoektocht naar het maken van een uitzonderlijke koffie likeur, geïnspireerd door het rijke koffie-erfgoed van Kenia en Café Marula was geboren...
Marula
Je krijgt 10% korting op jouw volgende aankoop, op de webshop of in de winkel.